Belirli tarih aralığında ki hareket görmeyen carilerin listesi_ERP

Blog Detay

Belirli tarih aralığında ki hareket görmeyen carilerin listesi_ERP

Belirli tarih aralığında ki hareket görmeyen carilerin listesi_ERP

Bu rapor için ‘Cari hesap listesi ‘ raporuna Aşağıda ki kodları formül olarak ekliyorsunuz; TANIMLI ALAN ADI - FORMÜL CHHAREKET - VAL(_SQLINFO("LOGICALREF","LG_003_03_CLFLINE",[WHER])) WHER - "DATE_>='"+DATESTR(FUBG1,6)+"'AND DATE_0,1,0) Rapor içine 2 adet tanımlı filtre ekliyorsunuz Oluşturulan bu alanları raporda kolon ve satırlarda sağ tuş değiştir-uygulanacak filtrelere seçiyorsunuz . Son olarakta raporda en aşağıda ki ‘tanımlı filtrelerden’ filtrelerimizi seçiyoruz .

Bunu paylaş
245_01_VersiyonSorunu
E-ihracat Muhasebeleşme işlemi
Yazar erydogan
1992 yılı İstanbul doğumluyum. "Beykent Üniversitesi/Bilgisayar Programcılığı" bölümü mezunuyum, 7 yılı aşkın süredir Logo firmasının üretmiş olduğu ERP ürünlerine teknik destek vermek üzere “Logo Erp Danışmanı/Sistem Uzmanı” olarak çalıştım. 2020 Şubat ayında yıllardır hayalini kurduğum "kendi işimi yapma" düşüncemi hayata geçirmek üzere DGN Yazılım firmasını kurdum. Ayrıca .Net C# (MVC) yazılım dilini kullanarak Web tabanlı/Mobil Uyumlu, Logo yazılım entegreli ya da tamamen bağımsız uygulamalar geliştiriyorum.

İlişkili Bloglar:

1 Yorum

  1. Kullanıcı21.08.2017

    Son 3 ayda hareket görmeyen cari hesapların adı kodunu getiren sql sorgu yazabilirmisinz şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Copyrights © 2020 All Rights Reserved by DGN Software.